Thisted FC

2. Division

Fossdalsá: Thisted FC er en fantastisk klub

Den stærke færing er faldet godt til i Thy

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Nytilkomne Heini Fossdalsá Sørensen er faldet rigtig godt til i sin nye tilværelse i Thisted FC.

“Jeg er faldet rigtig godt til i Thisted. Alle i klubben har taget utroligt godt i mod mig på alle fronter. Projektet i Thisted FC er meget spændende og truppen er ung og meget stærk. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at bidrage med mine kvaliteter så vi opnår store resultater sammen.” udtaler Heini

Cheftræneren er også meget imponeret over hvad han, indtil nu har set fra den nye mand i truppen.

“Heini er faldet rigtig god til i truppen. Hans træningsparathed er meget stor og han træner med en enorm intensitet til træning. Det betyder også at han hele tiden bygger på sit spil og samtidig presser de andre spillere i truppen.” siger cheftræner, Daniel Kristensen om den nye spiller.

Aftalen med Heini er kommet i stand med gode og loyale sponsorer, som ekstraordinært at bidraget til, at vi kunne tilføre Heini til truppen.

“Det kom lidt ud af det blå, da vi havde muligheden for at tilknytte Heini i truppen. Daniel kender ham fra hans fortid i FC Midtjylland og havde en masse gode referencer på ham. Da budgettet til spillere var opbrugt fik vi et ekstraordinært bidrag fra lokale sponsorer i netværket. Derfor skal der lyde en stor tak til HBJ Projektudvikling, MTH Biler, Metrotile, RoofTG, Decra og SJ Fragt og det vidner om en stor loyalitet fra samarbejdspartnere i netværket” lyder det fra en stolt direktør, Søren Willette Pedersen.

Heini er fast bestanddel på det færøske U21 landshold, hvilket vidner om, at det er en kapacitet vi har fået tilknyttet truppen.

“Det er altid med stor stolthed når man repræsenterer sit land. Vi har lige været samlet og spillet en udekamp i Andorra. Vi sikrede os en sejr på 1-0, hvilket gør vi på nuværende tidspunkt ligger nummer 2 i vores pulje. Vi har et rigtig stærkt hold og det er altid en stor oplevelse af være en del af landsholdet og spille internationalt.” afslutter Heini.

Næste gang du kan opleve Thisted FC og Heini i action er på lørdag, når AB gæster Sparekassen Thy Arena. Kampen fløjtes op kl. 15.00.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen