Thisted FC

2. Division

Christian Hørby skifter til Thisted FC

Stor profil vender tilbage på en 1-årig aftale

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Christian Hørby skifter til Thisted FC på en 1-årig aftale. En aftale som vækker stor begejstring i Thisted FC.

“Christian er for os en fantastisk spiller, at få ind i truppen. Trods hans unge alder har han store lederegenskaber, erfaring fra en højere hylde i Hobro, og vil derfor naturligt bidrage meget til vores unge trup. Derudover er hans en spiller, som passer perfekt ind i vores måde at spille fodbold på. Så da vi fik muligheden for at få tilknytte Hørby, var vi ikke et sekund i tvivl om, at den mulighed skulle jagtes. Heldigvis har vi en masse sponsorer, som bakker op om Thisted FC – og uden dem ville det ikke have været muligt.” – udtaler Daniel Kristensen.

Christian Hørby kommer til Thisted FC med stor motivation og tro på holdets muligheder i 2. division, og ser frem til at skulle trække den blå/hvide trøje over hovedet igen.

“Jeg glæder mig personligt meget til igen, at skulle spille i Thisted FC. Jeg var rigtig glad for at være i klubben sidst, og jeg kender Daniel Kristensen rigtig godt som træner. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kommer til Thisted FC med en kæmpe motivation for at skulle spille kampene og være med til at gøre en forskel for holdet i turneringen. Jeg synes, det er et meget spændende og ungt hold, som vi har i år, og jeg glæder mig til at skulle være med til at løfte niveauet yderligere i truppen. Jeg kender klubben indgående fra min sidste tid her, og jeg ved, at jeg tidligere har kunne tage store udviklingsmæssige skridt i det gode træningsmiljø, som der er bygget op over den seneste tid. Nu glæder jeg mig bare til at blive en del af truppen, og forhåbentlig kan jeg på kort tid bidrage til gode resultater for holdet.” –udtaler Christian Hørby

Tilknytningen af Christian Hørby sker i fællesskab med en masse trofaste samarbejdspartnere som hver i sær har handlet hurtigt, da de blev præsenteret for muligheden om et spillersponsorat.

“Det er ingen hemmelighed, at aftalen med Christian Hørby ikke kunne være realiseret uden, at have vores trofaste samarbejdspartnere i ryggen. De har virkelig handlet hurtigt og bakket op om planen for udvidelsen af spillertruppen. Derfor skal der lyde en tak til alle sponsorerne, som har bidraget til tilknytningen af Hørby i Thisted FC.” – udtaler direktør Søren Willette Pedersen

Følgende sponsorer har bidraget at hente Christian Hørby tilbage til Thisted FC – der skal lyde en stor tak for jeres bidrag til Thisted FC i forbindelse med tilknytningen af Christian Hørby.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC skal tilbage på sporet

TFC TV

Andersen: Ved ikke hvordan jeg skal sætte ord på tingene

TFC TV

Mehl: Har optræk til en masse

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad