Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Bliver fed kulisse i B.93

Det er tid til årets sidste kamp, og Thisted FC rejser lørdag til København for at møde B.93, som kan rykke op i 1. Division.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Det er det, vi har håbet på, at vi fik den her sidste kamp. hvor vi kan være med til at afgøre, hvem der skal rykke op. Det var det scenarie vi drømte om, da vi vidste, vi ikke kunne rykke op. Vi skal spille foran en kæmpe fanskare mod B.93, og det bliver en fed afslutning på foråret. 

Vi har vist i alle kampe, vi har spillet, at vi er berettiget til at være med i top seks, og vi har spillet med i alle kampe minus Kolding IF hjemme. Vi har fortjent flere point, end vi har fået, men det bliver afgjort i felterne, og der har vi ikke været dygtige nok. Vi tager til B.93 for at se, om vi kan vinde kampe, og jeg sender et toptunet mandskab på banen, som kan løse opgaven. 

Hvis jeg skulle stå på banen, så er der ikke noget udfordrende i det, for man skal kunne sætte sig op til at spille foran mange mennesker og mod et hold, der kan rykke op i 1. Division. Det her bliver en fed mulighed for at præstere mod et af de bedste hold i rækken. Det her skal drengen kunne sætte sig op til, og der er sommerferie efter opgøret, så det er at brænde sig selv ud, og der sidder nogle på bænken, der kan komme ind, hvis nogle bliver trætte”, siger Daniel Kristensen. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie