Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Vist vi kan være med

Daniel Kristensen sætter ord på dagens 1-0 nederlag til Aarhus Fremad.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“I perioder en ganske fin præstation fra vores side af. Kampen er lidt todelt, som mange af vores kampe er. En første halvleg hvor der blev arbejdet hårdt, og vi står fint på banen, men Aarhus Fremad er dygtige på bolden, og vores spillere kommer ud at løbe meget i første halvleg. Og når vi får bolden, så er vi lidt drænet for energi og smider for mange bolde væk. Det blev en svær første halvleg, hvor vi dog ikke gav de store chancer væk.  

Så kom vi ud med godt udtryk i anden halvleg. Vi kom højere op på banen at stå og vandt nogle dueller og prøvede at tage teten på bolden, og vi er mere rolige, og det gjorde, at vi kom frem til fine muligheder. Det der ærgrer mig mest er det mål, som de får, for det er i vores bedste periode i kampen, hvor vi havde haft momentum i nogle minutter. De scorede på en omstilling, og det var lidt et ærgerligt mål. 

Nu er der en kamp tilbage og igen får vi vist, at vi kan være med imod de dygtigste hold, men vi skal score på de chancer vi får. Mål ændrer kampe, og det her opgør i dag er et udtryk for, at når vi ikke scorer på chancerne, så straffer modstanderen os”, sagde cheftræner, Daniel Kristensen efter opgøret.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen

Nyhed

Lucas Agesen forlænger i Thisted FC

Nyhed

Frederik Olsen bliver ny assistent i Thisted FC