Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Fed kulisse i Esbjerg fB

Thisted FC tabt 2-1 til Esbjerg fB. Her får du Daniel Kristensens reaktion.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Det har været en fed oplevelse for spillerne at spille i så god en kulisse. Det fede ved oprykningsspillet, er at vi får de kampe, hvor man kan få den her nerve, hvor der er tryk på hele tiden og mange mennesker på lægterne. 

Det var fuld fortjent Esbjerg vandt. De har store chancer, og Alexander Kostow stod en god kamp og holdt os inde i opgøret til det sidste. Vi spillede en dårlig første halvleg, hvor vi var for ustruktureret og uorganiseret. Vores kvalitet på bolden var ikke god, og det er selvfølgelig også Esbjergs fortjeneste, for de lagde et godt tryk på os. 

Så i 2. halvleg var vi langt mere med, og vi havde spillet en del af halvlegen uden, at det blev mange store chancer. Der blev lavet to udskiftninger, og Glorie Rutikanga og Frederik Sloth som kom ind, greb muligheden og lavede en forskel. Glorie skabte ro på spillet, og Sloth viste gode ting i sin gode en mod en dueller offensivt”, sagde Daniel Kristensen efter opgøret.

Der venter to kampe, og så kan spillere gå på ferie i nogle uger, og cheftræneren glæder sig over alt den erfaring, som man har fået med sig fra oprykningsspillet.

“Lige nu handler det om at få gjort folk klar til kampene, for det er begrænset, hvad vi kan bygge på spillemæssig. Det har været en lang sæson for drengene. som har arbejdet hårdt, og måske har vi ikke vundet mange kampe, men jeg håber, at vi kan tage en masse erfaringer med til næste sæson i forhold til, at vi er blevet matchet hårdt. Jeg håber, at vi kan starte på et højere niveau efter ferien, end dem som har spillet i nedrykningsspil”. 

Esbjerg fB – Thisted FC 2-1 (2-1)

Målscorere:
(8) 1-0 Mads Larsen
(32) 2-0 Nicklas Strunck
(59) 2-1 Tobias Damsgaard

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

Billeder Brabrand IF – Thisted FC

Nyhed

Fokus rettet mod FA2000

TFC TV

Cheftræner: Kan man vel godt sige