Thisted FC

2. Division

Thisted-chef: Kolding IF en helt anden modstander

Fredag aften besøger Kolding IF Sparekassen Thy Arena, og cheftræner, Daniel Kristensen håber, at holdet tager en masse optimisme med fra premiereopgøret mod B.93.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Vi mødte B.93, som er et godt mandskab, men Kolding IF er en helt anden modstander. Det bliver en kamp, hvor det handler om ikke at give for mange dødbolde væk, for Kolding IF kommer med et enormt tryk. Kan vi stå imod trykket, som de kommer med, er der muligheder.

Vi skal tage optimisme med fra B.93 kampen, for der var mange gode ting og sekvenser, og generelt skal vi være gode til at forsvare i boksen. Kolding IF er en anden modstander, og vi skal gribe tingene an på en måde uden, at jeg vil røbe for meget”, siger cheftræneren, der naturligvis vil have alle tre point og samtidig understreger, at Kolding IF er under større pres.

Der er ikke mere på spil end, at det er vores første hjemmekamp, og vi vil vinde. Jeg har sagt til alle, at de tre første hold, som vi møder i foråret, de har større ambitioner og muskler og vil op i 1. Division”, siger Daniel Kristensen.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Sponsor

Ebbe Facius stopper i Thisted FC