Thisted FC

2. Division

Sejr i sæsonåbning på Sparekassen Thy Arena

Thisted FC slog Middelfart Boldklub 1-0 på mål af Maarouf

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Det unge Thisted FC-mandskab imponerede i sæsonåbningen mod et stærkt mandskab fra Middelfart.

Indledningsvis i kampen var Thisted FC for alvor presset i bund. Middelfart Boldklub kom ud som lyn og torden. Presset var intenst, og bagkæden med Jonas Hansen, Laus Nielsen og Mathias Myrthue var virkelig på arbejde for at sikre rummene foran en velspillende Andreas Raahauge i Thisted-målet. Heldigvis stod formationen godt, og det lykkedes at få afværget det intense pres.

Henimod midten af halvlegen blev kampen mere stabiliseret. Chancerne faldt skiftevis i begge ender, med Thisted FC som farligste part i kampen. Et hovedstød fra Jonas Hansen blev reddet på stregen, og ligeledes sejlede et hovedstød fra Laus Nielsen tæt forbi stolpen, men stillingen til pausen endte med at være helt lige.

Christian Hørby fik comeback, og kampen blev tippet til hjemmeholdets fordel i 2. halvleg.

Fra starten af 2. halvleg blev tilbagevendte Christian Hørby indskiftet. En indskiftning, som bragte kæderne tættere på hinanden, og Middelfart fik mindre rum at kombinere på. Det betød, at udeholdet begyndte at lave flere fejl, hvilket gav markant mere boldbesiddelse til Thisted FC. Hjemmeholdet blev gradvis farligere i takt med den øgede boldbesiddelse.

En hurtig omstilling efter 74 minutter betød, at Emil Lagergaard kunne bryde igennem på venstrekanten. Lagergaard, Seedorff og Maarouf spillede sig i overtal i kontraen, og et godt viderespil fra Lagergaard endte for fødderne af Maarouf, som elegant dirigerede et kontrolleret spark ind i det lange hjørne. Et fantastisk mål, som fik Sparekassen Thy Arena til at bryde ud i stor jubel. Det gav hjemmeholdet en endnu større moral og tro på, at resten af kampen kunne køres hjem. De bagerste geledder formåede i alle 90 minutter at spille med kontrol og stort overskud, hvilket betød, at Middelfart aldrig for alvor fik truet Andreas Raahauge.

Dermed fik Thisted FC den bedst mulige start på årets 2. division. En præstation, som lover godt for de næste kampe.

Den kommende periode byder på flere spændende kampe for Thisted FC – læs mere om de kommende ugers program.

Næste gang Thisted FC skal spille i 2. division, er på udebane mod oprykkerne fra Ishøj. Kampen spilles på udebane den 10. august.

Dernæst gælder det Oddset Pokalen mod ASA Aarhus den 13. august på udebane.

Sparekassen Thy Arena byder næste gang velkommen til topunderholdning, når Thisted FC møder Nykøbing FC den 18. august klokken 13.00.

Du kan allerede nu købe din billet til kampen. #SammenForThy

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC skal tilbage på sporet

TFC TV

Andersen: Ved ikke hvordan jeg skal sætte ord på tingene

TFC TV

Mehl: Har optræk til en masse

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad