Thisted FC

2. Division

Rasmus Schøler stopper i Thisted FC

Efter knap et år som assistenttræner skilles vejene fra sommeren 2024.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Fra sommeren 2024 skal Thisted FC have ny assistenttræner. Rasmus Schøler stopper i Thisted FC ved udgangen af hans kontrakt. Et år som har budt på mange lærerige oplevelser.

“I Rasmus har vi haft en yderst kvalificeret kapacitet bag Daniel Kristensen. Hans faglighed er enorm stor, og vi har været glade for hans indsats i Thisted FC. Derfor er det også vemodigt at vores veje nu skilles. Vi har nogle strategiske elementer som vi ønsker at implementere, hvor fokus bliver rettet mod udviklingen af vores ungdoms setup og de spillere der er internt i Thisted FC. Derfor er den nye profil vi søger og en person, som har sin dagligdag i Thisted, hvor der kommer til at ligge et stort arbejde i etableringen af det nye setup.” udtaler direktør, Søren Willette Pedersen.

Rasmus Schøler har gentagne gange i sæsonen vist prøver på sit store trænertalent, noget som cheftræner, Daniel Kristensen, har værdsat utrolig meget.

“Jeg har været meget glad for at samarbejde med Rasmus. Han har udover at være en fantastisk person, også været en rigtig stærk sparringspartner for mig. Han besidder en stor fodboldmæssig faglighed, og det har vi gentagne gange i sæsonen, kunne nyde godt af internt i trænergruppen. Jeg ønsker Rasmus alt det bedste i fremtiden, og er sikker på hans kommende klub, vil få stor gavn og glæde af ham som person og træner.” Udtaler Daniel Kristensen.

Assistenttræner rollen for 2. divisionsholdet i Thisted FC har givet stor erfaring for Rasmus. Hvad fremtiden bringer er endnu uvis.

Hvad fremtiden bringer er for mig endnu uvis. Jeg har været utroligt glad for min tid i Thisted FC. På den rent resultatmæssige side har der ikke været så mange point som jeg havde håbet på inden sæsonen, men rent fagligt i forhold til mine egne træneregenskaber har jeg lært meget om, hvordan man håndtere tingene i en svær periode. Jeg har også nydt at arbejde sammen med Daniel som virkelig har videregivet ansvar og rent fagligt er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi har draget nytte af hinanden. For mig personligt handler det om, at få afleveret Thisted FC i 2. division. Vi kæmper en benhård kamp hver dag, således vi står stærkest til de sidste kampe i kvalifikationsspillet.” afslutter Rasmus Schøler.

I Thisted FC ønsker vi Rasmus Schøler alt det bedste i fremtiden. Tak for din store indsats.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billeder fra Thisted FC – HIK

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren