Thisted FC

2. Division

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Vi er på vej ind i den sidste fase i denne sæson i 2. Division, hvor der resterer 5 kampe og dermed 15 point at spille om, og det betyder samtidig, at intet er afgjort, siger klubbens keeper, Andreas Raahauge. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

“Situationen er ikke den bedste lige nu, men klubben, truppen, staben og dem der støtter Thisted FC, tror på at vi kan få vendt situationen, selvom det bliver en hård kamp. Intet er dog afgjort endnu, hvis de andre resultater i gruppen går vores vej I weekenden”, siger Raahauge før weekendens kamp på Sparekassen Thy Arena mod HIK. Et opgør som kan gå hen og blive  meget afgørende i den sidste ende. 

“Jeg tror på en sejr, fordi vi viste energi og parathed sidste gang, vi spillede på hjemmebane. Sidste kamp mod HIK spillede vi en god kamp, men havde ikke marginalerne på vores side. Har vi det denne gang samtidig med, at vi er fokuseret og fighter gennem 90 minutter, vinder vi også”, fastslår Andreas Raahauge og trods et nederlag til FA2000 sidste weekend, fejler selvtilliden ikke noget i truppen. Her tror alle på, at Thisted FC også er at finde i 2. Division i næste sæson. 

“Truppen er ikke ramt på selvtillid og det har den aldrig været. Vi træner godt og er alle sammen positive hver dag”, siger Andreas Raahauge. 

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen