Thisted FC

2. Division

Raahauge: Håber på stor opbakning i Skive

Med alt på spil håber Andreas Raahauge på en masse medrejsende Thisted-fans på lægterne til en sidste spillerunde, der aldrig har været mere spændende end nu.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

“Jeg er meget spændt i forhold til Skive-kampen og mest fordi det er et lokal opgør, hvor begge hold gerne vil vinde. Vi vil gå 100 procent efter at tage hjem fra Skive med en sejr”, siger Andreas Raahauge. Der bliver smæk på lørdag eftermiddag med forhåbentlig mange mennesker på lægterne, og det ser keeperen frem til.

“Det er altid godt med mange mennesker på stadion. Vi havde fantastisk opbakning i sidste kamp mod Brabrand IF, og jeg håber at mange vil tage turen til Skive for at støtte holdet. Det giver holdet de sidste procenter at have en fantastisk opbakning”, fortæller Raahauge, der efterhånden har opbygget en stor rutine med et væld af divisionskampe.

“Jeg prøver bare altid på at hjælpe holdet med den rutine som en målmand nu kan hjælpe med. Vi har virkeligt vist i nedrykningsspillet at vi sagtens kan spille med i 2. Division, og det er på trods af, at vi har et meget ungt hold. Men vi er samtidig med spillere som har spillet mange divisionskampe, og det er med til at give de unge mere ro, siger Andreas Raahauge.

Der er kampstart på Hancock Arena lørdag kl. 14.00 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie