Thisted FC

2. Division

Mathias Myrthue tager endnu en tørn i Thisted FC

Forsvarkromtappen, Mathias Myrthue, er Thisted FC spiller minimum de næste 1,5 år, da parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Mathias er en af vores egne drenge, og han har spillet i klubben altid, og vi er naturligvis rigtig glade for, at vi er blevet enig om en forlængelse  af aftalen. Mathias har qua sin størrelse naturlige styrker på de fysiske parametre, og vi tror faktisk på, at han kan blive endnu bedre i den kommende kontraktperiode.

Mathias har især i dette forår spillet mange rigtig gode kampe, og det glæder vi os naturligvis til at der skal komme mange flere fremadrettet”.

“Der er mange grunde til, at jeg valgt at forlænge min kontrakt i Thisted FC. Først og fremmest er jeg en rigtig Thisted-dreng. Jeg har spillet her siden jeg var 8-9 år gammel, og jeg er utroligt glad for at være i klubben samt være en del af et fantastisk miljø både på og udenfor banen.

Forlængelsen giver mig også mulighed for at færdiggøre min uddannelse som fysioterapeut, som også har spillet en rolle for mig. Det er også klart, at Daniel Kristensen (cheftræner, red) har spillet en stor rolle, da jeg har haft ham som U17-træner og derfor kender til ham og hans måde at gribe tingene an på, som jeg synes passer rigtigt godt til mig. Derudover føler jeg, at der er tillid til mig og gode muligheder for at bygge videre på den udvikling, jeg har haft i foråret i Thisted FC”, siger Mathias Myrthue.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning