Thisted FC

2. Division

Lagergaard: Fortrøstningsfuld før sæsonstart

Sæsonens første modstander er Brabrand IF. Emil Lagergaard håber på en god start mod en ganske kendt modstander.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Vi ser godt ud, og de sidste to træningskampe var udmærket og især Viborg-kampen var god, fordi vi var gode offensiv og defensiv. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til sæsonstart på lørdag. 

“Vi skal ud og køre videre på det, som vi startede på i foråret med Daniel Kristensen. Vi skal fortsætte med Thisted-dyder, hvor vi er en svær modstander at spille imod, og så vil vi lave flere mål end sidste sæson. Vi har fortsat masser af selvtillid og fik vist i oprykningsspillet, at vi sagtens kan være med”, siger Emil Lagergaard og ser frem til weekendens premierekamp. 

“Første kamp er altid speciel og svær og så en udekamp mod Brabrand ,fordi de er, som de er. Vi ved nogenlunde, hvad de kommer med og bliver nok ikke overrasket”, fortæller Thisted-spilleren, som naturligvis håber på en sejr. 

“Først og fremmest vil det være dejligt at få slettet nul på tabellen, og så giver en sejr selvtillid, så vi skal godt fra start”, siger Lagergaard med forhåbninger om top seks. 

 “Det bliver en svær sæson, fordi 2. Division er blevet vanvittig stærk, og det bliver sværere sværere at komme til at spille i toppen, men jeg har naturligvis et håb om top seks”, siger Emil Lagergaard.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie