Thisted FC

2. Division

JJ forlænger aftalen i Thisted FC

Hårdt arbejdende centralmidtbane profil sætter signatur på aftale til sommeren 2025

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Endnu en profil forlænger aftalen med Thisted FC. Jean-Julien Foe Nuphaus har sat signatur på en aftale som løber til 30. juni 2025.

“Jeg er meget tilfreds med forlængelsen af aftalen. Nu har jeg været her i en kort periode og klubben er virkelig vokset på mig. Personligt føler jeg, at jeg er det helt rigtige sted i forhold til, at fortsætte min udvikling og efterleve drømmen om at blive så god som muligt. Daniel er en fantastisk træner, som hver dag presser os på træningsbanen. På den korte tid jeg har arbejdet sammen med Daniel føler jeg, at mit spil er blevet markant bedre.” udtaler “JJ”

Forlængelsen med JJ er en meget vigtig brik i den kommende trup sammensætning. Som profil passer han fantastisk ind i Thisted FC’s værdier.

“JJ har flyttet sig meget på ganske kort tid. Han har en stor rolle i den måde jeg gerne vil spille på, hvilket betyder at jeg skal have boldsikre og løbestærke spillere på midtbanen. Han impact i truppen er stor og han løber utroligt meget for holdet. Det er helt klar en af nøglespillerne i opbygningen af truppen for fremtiden vi har fået forlænget her.” udtrykker cheftræner, Daniel Kristensen

Hovedpersonen selv drømmer om at komme på en endnu større scene. Springbrættet til det næste niveau skal gå igennem Thisted FC.

“Min personlige ambition er at blive så god en fodboldspiller som muligt. Jeg drømmer om at komme til at leve fuldtid af fodbolden og vil gerne opleve at spille for en topklub i fremtiden. Akkurat nu er jeg et fantastisk sted og jeg glæder mig til at skulle trække i den blå og hvide trøje den næste lange periode.” slutter “JJ”

Næste gang JJ og resten af Thisted FC skal i aktion er på udebane, mod Nykøbing FC. Kampen spilles på lørdag d. 11. november.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning