Thisted FC

2. Division

Jeppe Dalgaard underskriver kontrakt

Den stærke, lokale profil forlænger med endnu ét år til sommeren 2025

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Endnu en lokal knægt forlænger sin aftale til 2025. En forlængelse som vækker begejstring hos både Jeppe og Thisted FC, som ser samarbejdet som det rigtige i udviklingen.

“For os er det essentielt, at vi kan få lavet aftale med så talentfuld en ung spiller som Jeppe Dalgaard. Han har været i Thisted FC siden U13. Jeppe er oprindelig fra Fjerritslev, hvorefter turen gik til Brovst for dernæst at komme til Thisted FC i en tidlig alder. Han har det helt rigtige mindset i forhold til, hvad vi gerne vil bygge holdet omkring. Arbejdsom, dygtig i mange forskellige aspekter af spillet, og så kan han dække ind på forskellige positioner af banen. Vi tror på Jeppe som en alsidig spiller i truppen, og er sikker på, at han kan tage det næste skridt henover de kommende år. Rent menneskeligt er han en fantastisk fyr som virkelig vil klubben og er et  socialt aktiv i en ung trup deslige.” – udtaler Søren Willette Pedersen.

Som ung tog han skridtet videre for at afprøve sit åbenlyse talent. Nu har mange års dedikation til fodbolden og Thisted FC, affødt den første kontrakt med Thisted FC.

“Jeg har brugt den seneste tid på at snakke fremtidsperspektiver med Daniel. Daniel er en træner som jeg nyder at arbejde under, fordi han er utrolig god til at have fokus på kollektivet uden at gå på kompromis med de individuelle udviklingsmål. Nu har jeg haft nogle år i lære og føler mig rustet til, at skulle kæmpe for endnu mere spilletid. Mit mål på det personlige plan er, at få tilkæmpet mig en plads i start 11’eren. Jeg er utroligt glad for at være i Thisted FC og hele området. Truppen er meget harmonisk så det har aldrig været på tale, at jeg skulle spille andre steder. Nu skal vi sikre endnu en sæson i 2. division og så starter det hårde arbejde fremmod kommende sæson, som jeg glæder mig meget til.” – udtaler Jeppe Dalgaard

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen