Thisted FC

2. Division

Jean Julien Foe Nuphaus og Thisted FC forlænger aftalen med 1 år

Jean Julien også kaldt JJ og Thisted FC er blevet enig om at forlænge aftalen for den kommende sæson.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“JJ er en fantastisk historie, han kom for et år siden til prøvetræning fra USA og gjorde det rigtig fint. Han trænede med førsteholdet i efteråret og spillede kampe på vores Jyllandseriehold.

Vi kunne se, at der var kvaliteter i JJ, og det har han kun bekræftet os i henover foråret, og derfor er vi også nysgerrig på, hvad han kan udvikle sig til det kommende år. Han er meget vellidt person som ikke kun bidrager på banen men også i omklædningsrummet, og så er han ekstrem taknemmelig for at bo i Thisted og være en del af klubben. Vi er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til JJ i den kommende sæson”.

“Jeg er spændt på min kontraktforlængelse med Thisted FC. Jeg sætter pris på muligheden for at fortsætte med at spille med dette fantastiske hold og repræsentere klubben og lokalsamfundet. Supporten har været fantastisk, og jeg glæder mig til næste sæson”, siger Jean Julien Foe Nuphaus.

“JJ passer godt ind i vores trup. Han er en super vellidt person og en ydmyg amerikaner og er glad for at være i klubben. Han arbejder hårdt til træning, og der er ikke pis med ham, selvom han ikke har spillet så meget for os. Han har lært fra sig og suget til sig, og han har spillet en del på det sidste, og en chance, har han grebet flot, og jeg synes det er fortjent, at han skal blive i klubben. JJ håber jeg på, at han har fået smag for mere og vil gribe muligheden, og han skal bygge på. Han er god til at gøre de andre gode”, siger cheftræner, Daniel Kristensen.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen