Thisted FC

2. Division

Fossdalsá: Der kommer tryk fra lægterne

Lørdag kl. 14.00 gælder det udekamp på Valby Stadion mod BK FREM. Heini Fossdalsá forbereder sig på, at der kommer tryk fra tribunen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

“Det er meget vigtigt, at vi er klar fra start. Der kommer helt sikkert et tryk fra lægterne, så det skal vi være klar på, og så skal vi også sætte en god kamp sammen over samtlige 90 minutter, så er jeg sikker på, at vi kan tage en sejr med hjem igen”, siger Heini Fossdalsá.

“Vi skal tage de gode ting med fra sidste kamp, hvor jeg synes vi spiller en rigtig god kamp både med og uden bold mod førstepladsen i rækken, især første halvleg er rigtig god og også perioder af anden halvleg, selvom vi er i undertal på grund af et meget tvivlsomt rødt kort”, fortæller Thisted-spilleren og forholder sig til, om holdet er i pointmæssig krise.

“Altså hvis man kigger over de seneste fem kampe, har vi kun fået 1 point, som vi selvfølgelig ikke er tilfredse med, men jeg synes, vi har spillet til meget mere end det ene point. Lige nu har vi kun tre point op til top 6, så en sejr på lørdag kan ændre meget, og det er selvfølgelig det vi går efter”, siger Heini Fossdalsá.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

TFC TV

Nielsen: Kæmpet med at ramme vores normale niveau

TFC TV

Direktør: Tilbage til den sunde kerneværdi i foreningslivet

Nyhed

Hørby: Tilfredsstillende resultat i Skive