FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med en af sine egne – Janni Nystrup

Janni Nystrup er indbegrebet af en egenudviklet spiller. Hun har taget turen gennem diverse ungdomshold i FC Thy Piger.

Skrevet af:

Sanne Mortensen

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med en af sine egne – Janni Nystrup

Hun nærmere sig 100 1. holds kampe i den  blå/hvide stribet trøje i en alder af blot 22 år

Janni Nystrup er indbegrebet af en egenudviklet spiller. Hun har taget turen gennem diverse ungdomshold i FC Thy Piger. Janni var ikke det man omtaler som et født talent og det stod måske ikke i sol, måne og stjerner at den unge spiller fra Frøstrup, skulle gå hele vejen – Men denne fantastiske pige har været udstyret med en ukuelig vilje, en arbejdsomhed kun få har og samt en gennemsyret kærlighed til spillet – det er blandt andet disse evner som gør hun har overhalet mange andre dygtige spillere gennem tiderne. Hun har nu været en fast del af 1.holdets trup siden 2020. Men fik debut allerede da hun var U18 spiller. Hun nærmere sig 100 betydende kampe i den smukke blå/hvide stribet trøje i en alder af blot 22. Tal som disse taler sit tydelig sprog på en fodboldspiller som er indbegrebet af Thy-DNA og hvilken betydning hun har haft de seneste år.

Jeg er ikke sikker på hun selv er klar over, hvor stor en betydning hun har nu og har haft gennem årene for dette hold.

”Janni og jeg har fulgtes ad de sidste fire år – Fra første dag har vi klikket og jeg har svært ved at forestille mig at møde ind til træning/kamp uden at skulle have som en del af vores trup. Jeg er ikke sikker på hun selv er klar over, hvor stor en betydning hun har nu og har haft gennem årene for dette hold. Hun er som person og spiller indbegrebet af, hvorfor jeg holder så uendelig meget af denne klub – Hun arbejder stenhammerende hårdt til hvert træningspas, hun vil vinde og hun vil udvikle sig, men der er altid plads til højt humør, et kæmpe smil på læben og en kæk kommentar. Hun er utrolig vellidt i truppen og går godt i spænd med alle, hun er fantastisk at have i sin trup. Jeg har derfor svært ved at skjule min store begejstring over at det er lykkes at nå til enighed om en aftale med Nystrup” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen.

Vi skal fortsætte vores udvikling

“Jeg er glad for at kunne forlænge min aftale med FC Thy – Thisted Q. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med klubben og truppen, og igen at være en del af det gode fællesskab vi har på holdet. 

Jeg skal ind og vise mine kvaliteter både på og udenfor banen, tage ansvar og tro på egne og holdets evner. Vi skal fortsætte vores udvikling, og så tror jeg på, at vi kan få løftet niveauet og vendt vores modgang til medgang, så vi kan bevise, at vi hører til blandt de bedste i Danmark”. fortæller Janni Nystrup

Se også andre nyheder her

Nyhed

STOR opbakning til Thisted FC spinning 2024

Nyhed

Manden i motorrummet

Nyhed

Dygtig schweizisk spiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q