Thisted FC

2. Division

Fantastisk sejr på Sparekassen Thy Arena

En helstøbt holdindsats kulminerede mod Nykøbing FC, hvor Thisted FC fik en sejr på 1-0

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Endnu en sejr, endnu et clean sheet og derved forlænger Thisted FC stimen af kampe uden nederlag.

Hele 12 kampe er det nu siden, at Thisted FC indkasserede det sidste nederlag. Denne gang gik det ud over Nykøbing FC, som blev sendt hjem til Falster med et nederlag på 1-0. Målet blev sat ind kort før pausen, da Jean-Julien Foe Nuphaus steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden ind bag en chanceløs målmand.

Forud for målet havde Thisted FC spillet en flot og kontrolleret kamp, hvor vi mere eller mindre styrede kampens begivenheder hele vejen. Opbygningen i spillet var effektiv og med stor præcision, og hver enkelt spiller på banen fik løst sine opgaver til perfektion. Den selvtillid, som affødes ved at være i en god stime, kom for alvor til udtryk gennem en nærmest perfekt 1. halvleg.

Midtbane dynamoer giver ro mellem leddene på banen og sikrer en helt vild stabilitet i spillet

Christian Hørby, Jean-Julien Foe Nuphaus og Heini Fossdalsá er en treenighed, som virkelig har fundet rytmen sammen. De fungerer som lim mellem leddene i holdet og sikrer os en tryghed og stabilitet, som for modstanderholdene er svær at bryde. De er utroligt sikre i boldføringen på banen, løber mange kilometer igennem kampene og sørger for, at vi ikke bliver ramt af omstillinger, som tidligere har været en svaghed i spillet.

Hele den kompakthed, som de skaber, giver en ro og tro på, at vi hver gang, vi er i boldbesiddelse, kan få orkestreret opbygningen, således at vi kommer til gode chancer. Når vi samtidig formår at holde modstanderholdene fra at score, så giver det en god forudsætning for at skrabe mange point sammen.

Raahauge her, der og alle vegne. Den rutinerede keeper har virkelig fundet storformen i starten af sæsonen.

Tre kampe – to sejre og en enkelt uafgjort. Fælles for alle kampene er, at Thisted FC endnu ikke har indkasseret et eneste mål. Faktisk er vi det eneste hold i rækken, som indtil nu har afholdt modstanderholdene fra at score. En stor faktor i den succes skal tilskrives Andreas Raahauge, som bag et voldsomt godt forsvar har formået at hive rigtig mange gode redninger op af hatten. Kampen mod Nykøbing FC var ingen undtagelse. I kampen var Andreas Raahauge helt kampafgørende med utroligt mange gode redninger og sikre indgreb.

Svære modstandere venter forude for Thisted FC, hvor selvtilliden bliver et essentielt parameter til at få point i de kommende kampe der venter.

FC Helsingør, Næstved BK, AB og Aarhus Fremad er de kommende modstandere i 2. division. Fire rigtig stærke modstandere, som vil komme til at presse det unge Thisted FC-mandskab, der nu virkelig skal vise, at vi kan spille op med nogle af de bedste hold i rækken. Den selvtillid og tro på egne evner i spillet skal være en drivkraft i den kommende periode, hvor også en pokalkamp venter mod Brabrand IF på udebane.

Næste gang Thisted FC spiller på Sparekassen Thy Arena igen, er søndag den 1. september. Her møder vi Næstved BK i en kamp, som fløjtes i gang klokken 13.00. Vi håber på, at opbakningen igen vil være stor. Vi har set, at resultaterne kommer, når vi har opbakningen fra lægterne, og det fører os fremad mod sejr. Så vi opfordrer alle til at sætte kryds i kalenderen og komme til fodbold på Sparekassen Thy Arena. Vi lover fantastisk underholdning.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Andersen: Ved ikke hvordan jeg skal sætte ord på tingene

TFC TV

Mehl: Har optræk til en masse

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad

Nyhed

Cheftræner: Vi var ikke klar fra start