Thisted FC

2. Division

Direktør gør comeback

I en kort periode frem til jul, trækker Søren Pedersen igen i håndboldtøjet, og gør comeback i BSH.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

En spændende forespørgsel tikkede ind af døren for et par uger siden på direktøren kontor. Bjerringbro-Silkeborg Håndbold fra Herreligaen manglede assistance indtil jul.

“For mig personligt kom henvendelse som lyn fra en skyfri himmel, da Michael V. Knudsen ringede. Muligheden for at entrere en sidste gang på håndboldbanen er for mig personligt lidt spændende, og specielt når der er tale om en storklub som BSH. Sportens verden kan noget som man ikke oplever nogen andre steder idet adrenalinen pumper, kampene bølger og tilskuerne giver et sug i kroppen. Den følelse glæder jeg mig til at prøve en sidste gang.” fortæller Søren Pedersen.

Der er udelukkende tale om et vikariat, da den svenske topmålmand, Johan Sjöstrand, er blevet opereret og derved ukampdygtig.

“Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg glæder mig til at skulle hjælpe i BSH og jeg er meget taknemmelig over, at bestyrelsen i Thisted FC har nikket ja til den mulighed. Thisted FC har på kort tid vokset sig ind under huden på mig, og derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage i arbejdstøjet på fuld tid efter julepausen. Vi har virkelig mange spændende projekter som jeg glæder mig til at komme tilbage til. Jeg vi dog stadig i perioden bruge en del timer på arbejdet i Thisted FC, så det er ikke ensbetydende med, at jeg er helt væk fra kontoret, telefonen eller mails.” fortsætter Søren Pedersen.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning