Thisted FC

2. Division

Daniel Johansen stopper i Thisted FC

Den færøske landsholdsspiller skifter til 1. division.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Den stærke venstrebenede profil har været en berigelse i Thisted FC. Til sommer er det i første omgang slut, da andre klubber har fået øjnene op for Daniels kvaliteter.

”Det har været en sand fornøjelse at have Daniel i Thisted FC. Hans professionelle tilgang til spillet og hans erfaring i truppen har været upåklagelig. Han har virkelig nogle kvaliteter som fodboldspiller, hvor specielt hans eminente sparketeknik, har været et farligt våben for vores offensive spil – hvilket vi senest så i kampen mod Skive IK, hvor hans var involveret forud for begge scoringer. Vi er stolte i Thisted FC over, at vi nu på ny kan sende en spiller på en større adresse i de højere rangerede divisionsrækker. Det er også en cadeau til det arbejde vi laver i hverdagen i Thisted FC. Vi er med på at det ikke bliver let at erstatte en profil som Daniel, men vi glæder os til at skulle følge ham i hans videre færd i fodboldens verden.” – udtaler direktør i Thisted FC, Søren Pedersen

Johansen har nydt tiden i Thisted FC og giver roser med på vejen. Nu kalder en større adresse, hvilket er noget som færingen ser meget frem til.

”Jeg har altid følt mig utroligt godt tilpas i Thisted FC. Det er en meget god klub, som har nogle gode grundværdier. Internt i spillertruppen har vi haft det fantastisk og jeg har nydt at arbejde med alle i truppen og staben i dagligdagen. Træningsmiljøet er i top og der bliver virkelig arbejdet hårdt. Det er en god gruppe af unge spillere, som hver dag stræber efter at udvikle sig så meget som muligt. Mine personlige ambitioner er store og jeg glæder mig nu til, at kunne tage det næste skridt i min karriere. Et skridt der ikke havde været muligt, hvis ikke jeg havde haft en klub og en træner, som hver dag har troet på mig og givet mig den store tillid som jeg har oplevet.” – udtaler Daniel Johansen

Cheftræneren i Thisted FC græder med det ene øje og smiler med det andet, da det er en stor profil som melder sin afgang fra Thisted FC og Sparekassen Thy Arena.

”Daniel Johansen har været et stort aktiv for os. Han har et af de mest perfekte venstreben i divisionsrækkerne i Danmark. Han har nogle egenskaber – både som menneske og spiller, som vi afgjort kommer til at mangle til den kommende sæson. Derfor græder jeg lidt med det ene øje, men smiler samtidig med det andet over, at vi nu igen i Thisted FC formår at udvikle og dygtiggøre en fodboldspiller til et højere niveau. Jeg og klubben ønsker Daniel Johansen alt det bedste i fremtiden og jeg er sikker på, at hans kommende klub får et kæmpestort aktiv i Daniel.” – afslutter cheftræner, Daniel Kristensen.

Vi ønsker Daniel Johansen alt det bedste i hans nye klub. Tak for din store indsats for Thisted FC.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie