Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Vil væk fra sidste pladsen

Lørdag skal Thisted FC møde Fremad Amager, og der er meget på spil ifølge cheftræner, Daniel Kristensen, som er tilbage på bænken efter to spilledages karantæne. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Det et en kamp hvor vi skal forsøge at angribe og sætte os på tingene og se, om vi ikke kan få vendt vores dårlige pointstime til noget positivt og få tre streger. Vi har haft gode træninger i ugen, og folk har tanket op ovenpå et travl påskeprogram. Vi glæder os til at spille igen, og det gør man i øvrigt altid, når man har tabt en kamp. 

Fremad Amager er et godt hold med god kvalitet på bolden. De har dygtige inviduelle spillere med kvalitet og har fået ny træner, som måske er i gang med at implementere nye ting. Vi har respekt for dem men ikke mere end, at de skal mærke, at de er kommet til Thy. 

Fremad Amager har en sjetteplads at kæmpe for og vi vil gerne væk fra sidstepladsen, så jeg tror på en kamp med intensitet, og de få afgørende momenter vil vise, hvem der trækker sig sejrsrigt ud. 

I forhold til vores egen situation synes jeg, at folk arbejder godt og gør hvad de kan. Vi er ved godt mod over hele linjen, og vi ved, hvad det handler om, og vi tror på, at vi kan overleve. Situationen er, at vi har spillere ude, som har erfaring med at spille i 2. Division, og det er altid irriterende at have de spillere ud. Omvendt så kan vi heller ikke gøre noget ved skaderne, og så får vi det bedste ud af de spillere, som vi har til rådighed, og dem har jeg fuld tiltro til”, siger Daniel Kristensen. 

Der er kampstart lørdag d. 5. april kl. 14.00 på Sparekassen Thy Arena

Se også andre nyheder her

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen