Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Starter ud med kompetent modstander i Hobro IK

Ugerne går og den første træningskamp står for døren på lørdag ude mod Hobro IK. Daniel Kristensen glæder sig til at se, hvor hans mandskab står henne.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Spillerne er kommet fint tilbage, og de første uger er gået med at komme i gang. Lige nu bruger vi mest tid på det, som er lettest at træne i kulden, og det handler om pres og genpres, når vi mister bolden, og så har vi også brugt tid på at spille større spil, og andre ting som giver mest mening i en opstart. 

Den første måned er det primært med det fysiske i mente, for den del skal vi have bygget op, så spillerne får overskuddet i træning og kampene. Nu har vi haft biptest i weekenden, og der fik vi et billede af, hvordan spillerne skal træne i opstarten”, siger cheftræner, Daniel Kristensen.

Nu venter der en række træningskampe, og den første af slagsen er på lørdag ude mod Hobro IK kl. 11.30, og testkampe betyder også, at der er plads til nye tiltag.

“Vi vil gerne prøve ting af i træningskampe bl.a. eksperimentere med et andet system, som spillerne er blevet introduceret for i de første to uger.

Desuden er de nye unge spillere (Marcus Immersen, Valdemar Engstrøm, red) kommet godt i gang. De skal først og fremmest vænne sig til anderledes træning og højere tempo. De er seriøse og arbejder med tingene, og det er fedt, at de er faldet godt ind i det hele. Planen er at de skal ind og lære tingene og mærke, at det er mere fysisk end U19 fodbold, og så må vi se, hvor langt de kommer i det her halve år. At de kommer ind så tidligt i forløbet betyder, at de så skulle de være et andet sted til sommer, fordi de har fået erfaringen her i det forår, som kommer. De unge får naturligvis chancen i træningskampe, og jeg ser frem til at se, hvad de kan i kampsituationer. 

Generelt er jeg fortrøstningsfuld med tingene, og nu glæder vi os til den kommende træningskamp for at se, hvor vi står henne, og vi starter ud med en meget kompetent modstander (Hobro IK, red), som er på en højere hylde end os selv”, siger Daniel Kristensen. 

Der er kampstart i Hobro lørdag d. 27. januar kl.11.30 på Eurowind Energy Park ved siden af DS Arena

Se også andre nyheder her

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Sponsor

Ebbe Facius stopper i Thisted FC