Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Presset er på Esbjerg

Thisted FC møder en spændende modstander i form af Esbjerg, som er under et langt større pres, siger Daniel Kristensen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Vi skal tilbage på sporet og tilbage til det, vi har været gode til mod B.93 og Aarhus Fremmed, og det er simpelt, for vi skal arbejde hårdt og være parate og bedre i forberedelsen både med og uden bold. Så skal vi ud og spille frit, for vi har ikke noget på spil. Esbjerg er presset og nok mere presset nu efter, at de tabte, og dermed er presset på modstanderens skuldre, og det skal vi se, om vi kan udnytte, for vi skal spille mere frit end mod Kolding IF. Vi skal ganske enkelt have et andet udtryk, end det vi kom med i sidste uge. 

Kolding IF er et markant fysisk stærkere hold end Esbjerg, som er et andet og lidt yngre hold med en masse indviduelle  spillere. Det er også et mandskab, der har haft modgang og har et kæmpe pres, og jeg håber på, at vi kan lykkes bedre mod Esbjerg end mod Kolding IF”, siger Daniel Kristensen og tilføjer.

“Esbjerg er favoritter, hvis vi kigger på stillingen, men vi er på hjemmebane og vil give hjemmepublikummet en god kamp”. 

Og så gælder det i høj grad om at være klar fra start, hvilket cheftræneren påpeger bliver afgørende. 

“I de første kampe i oprykningsspillet har jeg set, at når vi leverer 110 %, så kan vi være med mod de dygtigste, men så snart vi er på 70 og 80 %, så er modstanderne noget bedre end os. Og det betyder, at der ikke er plads til en halvhjertet indsats, for så får vi det svært, og det så vi mod Kolding IF”, siger Daniel Kristensen. 

Der er kampstart søndag d. 7. maj kl. 13.00 på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning