Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Mulighed for at drille Esbjerg

Efter en kampfri weekend er det igen tid til at jagte point, når Esbjerg gæster Sparekassen Thy Arena.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Esbjerg er et ungt og godt fodboldhold, der gerne vil spille, så det er måske mellemting af Kolding IF og B.93, uden jeg kan være sikker på det. Det bliver en spændende udfordring for os, og tredje kamp hvor vi møder et hold med andre forudsætninger end os.

Vi glæder os til at spille på hjemmebane igen efter kampfri weekend og har bygget på og det skal forhåbentlig kulminere på lørdag med en god indsats. Er vi der fra start til slut, så har vi en mulighed for at drille Esbjerg. 

For os er det et tema at være der de første 20 minutter, hvor kampen ikke har sat sig endnu og det kan bølge frem og tilbage, og der kan ske flere tilfældigheder. Vi så mod Kolding IF, hvad der skete, når vi ikke er der, så vi skal være klar fra start. Efter 20 minutter mod Kolding IF viste vi jo netop, at vi kan være med”, siger cheftræneren og tilføjer i forhold til stillingen.

“Jeg kigger ikke på top seks, men på den enkelte kamp, og hvad vi gør godt og skal arbejde med. Vi skal hele tiden bygge på, og så kommer resultaterne også på et tidspunkt. Et vi heldige og dygtige nok, så kommer vi i top seks og ellers ikke”, siger Daniel Kristensen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Sponsor

Ebbe Facius stopper i Thisted FC