Thisted FC

2. Division

Assistenttræner: Flere smil og større overskud 

Læs her optakt med Rasmus Schøler, der forsikrer, at Thisted FC går ind til weekendens opgør med meget stor selvtillid efter den seneste sejr.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Jeg synes, at sejren mod HIK har skabt humør og tro på tingene, som vi forhåbentlig kan videreføre til kampen i weekenden mod Nykøbing FC”, indleder Rasmus Schøler og understreger vigtigheden af de tre point i Gentofte. 

“Det er altid vigtig at vinde mod en direkte konkurrent i en bundkamp for at skabe lidt afstand, og jeg kan mærke, at der i den her uge blev joket lidt mere med flere smil og større overskud i truppen. 

Nu skal vi møde Nykøbing FC, som er et nedrykkerhold, der har skiftet mange ud. Det er et hold med meget fart oppe foran, og det skal vi løse, hvis vi skal vinde. Vi skal gøre det, som vi er gode til, arbejde stenhårdt og stå godt i kæderne, og vores udfordring i det her opgør, bliver deres omstillinger med den fart, som de har oppe foran. 

Nu skal vi se, om vi kan bygge videre på en lille stime med et par kampe uden nederlag, og når vi ser på  kampene indtil videre, så bliver vi bedre til tingene fx defensiv. Vi rykker os, men måske ikke så hurtig som håbet”, siger, assistenttræner, Rasmus Schøler. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Sponsor

Ebbe Facius stopper i Thisted FC