Thisted FC

2. Division

Ny anførergruppe i Thisted FC

Kom lidt tættere på de interne linjer i 2. division

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

I Thisted FC har vi et fladt hierarki, der er i tråd med tidens ledelsessyn. Anførergruppen i Thisted FC består af fire spillere, som skal medvirke til, at spillerne i truppen får de bedste forhold.

“Med afgangen af flere spillere i sommers, skulle vi have fundet en ny konstellation på vores anførergruppe. Det er vigtigt for mig, at alle i truppen bliver set, hørt og føler, de er et værdifuldt aktiv. Dette er også grunden til, at jeg vil have en anførergruppe og ikke en enkelt profil, som udgør den øverste ledelse på holdet. Anførergruppen består af spillere, som jeg kender rigtig godt og har stor tillid til, men vigtigst af alt er det spillere, som ynder stor respekt og anerkendelse i den samlede trup. De er nøglepersoner for mig og resten af truppen i forhold til, at vi i fællesskab skal lykkes med at skabe et miljø i topklasse.” – udtaler Daniel Kristensen.

Selve anførergruppen består af Emil Lagergaard, Mathias K. Andersen, Mathias Myrthue samt Laus Østervig Nielsen. I kampene er det Emil Lagergaard som bærer anførerbindet.

“Først og fremmest er det altid en cadeau til en som person, at man er i betragtning til et anførerhverv. Jeg synes, det fungerer rigtig godt, at vi er en anførergruppe i stedet for en enkelt spiller. Vi kan fordele ansvaret på flere hænder, og derved har vi bedre mulighed for at nå hele vejen igennem truppen og holde godt styr på, hvordan stemningen er på holdet og på et individuelt niveau. Som anførergruppe har vi et stor ansvar i forhold til, at alle føler sig som et værdifuldt aktiv. Det er også vigtigt, at vi sørger for, at alle føler, de kan komme til os, hvad end det er fodboldmæssigt eller privat.” – udtaler Emil Lagergaard

God stemning og hårdt arbejde har dannet grundlag for en god periode for Thisted FC. En periode som Lagergaard gerne ser fortsætte et stykke ud i fremtiden.

“Vi har som hold været inde i en rigtig god periode. Det skyldes selvfølgelig først og fremmest kvaliteten, men den gode stemning er også klart medvirkende til, at vi præstere godt som et hold. Vi har en rigtig god og harmonisk trup, men også en trup med stor konkurrence. Det betyder, at vi træner rigtig godt hver gang. Alle vil spille, og alle giver alt til træninger, og det skaber bare et godt miljø og en god kultur. Heldigvis ser vi også i tiden, at det solide og hårde arbejde nu bærer frugt. Stemningen er naturligvis god, og vi glæder os til at skulle i kamp igen allerede i morgen, hvor ASA Aarhus er vores modstander i Oddset Pokalen.” – afslutter Emil Lagergaard

Thisted FC møder i morgen ASA Aarhus i Oddset Pokalen. Kampen spilles klokken 18.30 på udebane.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC skal tilbage på sporet

TFC TV

Andersen: Ved ikke hvordan jeg skal sætte ord på tingene

TFC TV

Mehl: Har optræk til en masse

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad