Thisted FC

2. Division

Assistenttræner før Ishøj IF: At tage munden for fuld

Lørdag møder Thisted FC oprykkerne fra Ishøj IF. Frederik Olsen synes det er at tage munden for fuld, hvis man kalder Thisted FC for storfavoritter.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

Der er vist ingen tvivl om, at den blåstribede trup rejser over Storebælt med en solid og god omgang selvtillid efter premieresejren over Middelfart, der i øvrigt slog OB i denne uge og gik videre i Oddset Pokalen. Nu står den på mødet med en oprykker og ser man på divisionserfaring, vil de fleste kalde Thisted FC favoritter, men den går Frederik Olsen ikke helt med på.

“Det var en perfekt lørdag på Sparrekassen Thy Arena. Jeg synes dog, at det er lidt mere nuanceret, end at vi bare er “storfavoritter” på lørdag. Ishøj IF er et hold, hvor vi ikke kender dem særlig godt. Vi kan se, at de har leveret rigtig godt i træningskampene, så at de taber 3-1 i første turneringskamp ude mod Aarhus Fremad, vil jeg ikke vurdere som en katastrofe. Så at kalde os storfavoritter, det synes jeg er at tage munden for fuld.

Mod Ishøj IF skal vi holde skruen i vandet. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at arbejde stenhårdt for hinanden, løbe de nødvendige meter og hungre efter det. Vi skal holde benene på jorden, anerkende at vi møder et godt fodboldhold og være parate. Det handler om at have is i maven og ild i øjnene, når dommeren fløjter kampen i gang”, siger assistenttræner, Frederik Olsen.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 14.00 (Ishøj Idrætscenter) 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC skal tilbage på sporet

TFC TV

Andersen: Ved ikke hvordan jeg skal sætte ord på tingene

TFC TV

Mehl: Har optræk til en masse

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad