FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q

Hun får rigtig gode vilkår for at forsat udvikle sig, fordi vi nu kan samle hendes hjem, studie og fodbold inden for blot 500 meter- samt at muligheden for restitution bliver bedre end det er tilfældet når man går på efterskole, fordi man hele tiden er på både fysisk og mentalt.

Skrevet af:

Sanne Mortensen

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med
FC Thy – Thisted Q

Er man dygtig nok, så er man også gammel nok.

Anna har det seneste år været elev på Skyum Idrætsefterskole og har tilvalgt klubsamarbejdet og derved spillet på FC Thy Pigers U19 divisionshold. Den udvikling hun har været igennem det seneste år fra at være en stille og lidt indadvendt pige til nu at blive anfører på U19 holdet, være en del af fast optræning til 1. holdet og opnå flere udtagelser til kampene i kval-rækken er ganske enkelt en fantastisk fortælling. Der sker rigtig meget aktivitet på et efterskoleår og mange spillere kan miste lidt fokus fra fodbolden, fordi man gerne vil så mange af de andre fede ting sådan et år indebærer. Der har Anna virkelig vist at hun har haft fodbolden som sin klare 1. prioritet gennem hele skoleåret, mens hun stadig har opnået et kæmpet personligt udbytte af sit efterskoleophold.

At vi nu kan tilbyde Anna en kontrakt, er et godt eksempel på at ”Er man dygtig nok, så er man også gammel nok” samt at vores samarbejde mellem Skyum Idrætsefterskole, FC Thy Piger og FC Thy – Thisted Q kan noget helt særligt når en dygtig spiller opnår en så stor personlig og sportslig udvikling på blot ét år.

Anna vil være med til at styrke vores træningsmiljø gennem hendes ungdommelig gåpåmod og power.

”Det glæder mig rigtig meget at vi nu permanent rykker Anna op i 1.holdets truppen. Trods hendes unge alder har hun særligt det seneste halve år imponeret mig stort gennem ugentlig optræning og med hendes indsats til ifm. træningskampe i vinteropstarten. Anna vil være med til at styrke vores træningsmiljø gennem hendes ungdommelig gåpåmod og power. Hun har vist et stærkt mindset og hendes villighed til at lærer er enestående. Jeg tror meget på at vi den kommende tid kan sætte endnu mere fart i hendes udvikling. Hun får rigtig gode vilkår for at forsat udvikle sig, fordi vi nu kan samle hendes hjem, studie og fodbold inden for blot 500 meter – samt at muligheden for restitution bliver bedre end det er tilfældet når man går på efterskole, fordi man hele tiden er på både fysisk og mentalt.” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen

Klubbens U19 træner Mikkel B. Christensen udtaler følgende om Anna Bay:

”Jeg har haft fornøjelse af at træne Anna Bay på FC Thy Pigers U19 hold og på Skyum Idrætsefterskole i 23/24 sæsonen. På vores U19 hold i FC Thy har hun været en bundsolid stopper og anfører på holdet. Anna har nogle store fodboldmæssige kvaliteter, hun er en meget spillende stopper som gerne vil have bolden og har en god ro. Anna har også udviklet sig til at blive en målscorende stopper på U19 holdet, hvor hun blandt andet har scorede flere flotte landskudsmål og hovedstød. Anna Bay er den mest træningsparat spiller jeg nogensinde har trænet. Hun kommer til træning og er max parat til at lærer nye ting, samt udvikle sig selv og holdet endnu mere. Udenfor banen er Bay meget respekteret både af sine medspillere og trænere på U19 holdet. På vores U19 hold samt på efterskolen har Bay gennemgået en kæmpe udvikling dette år, hvor hun blandet andet også har fået debut for seniorholdet.”

Anna Bay selv udtaler følgende om planen:

”Jeg er utrolig glad og stolt over at skrive min første kontrakt med FC Thy – Thisted Q. For at jeg kan udvikle mig er det vigtigt at være et sted, hvor jeg føler mig tryg og godt tilpas. Jeg er derfor sikker på at FC Thy – Thisted Q er det rigtige sted for mig.
Spillerne i truppen har taget rigtig godt imod mig, når jeg har været til optræning og med til kampe, så glæder mig til at lære dem alle bedre at kende både på og udenfor banen”,
siger Anna Bay.

Se også andre nyheder her

Nyhed

STOR opbakning til Thisted FC spinning 2024

Nyhed

Manden i motorrummet

Nyhed

Dygtig schweizisk spiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q