Thisted FC

2. Division

Torben Overgaard tiltræder i FC Thy – Thisted Q

En stærk, lokal profil skal hjælpe til i kvalifikationsspillet, hvor målsætningen er sikring af status som kvindeligahold.

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Det er med stor stolthed at vi kan præsentere en så stærk profil som Torben.

“Vi er utroligt taknemmelige og stolte over, at Torben har valgt at takke ja til at hjælpe i den kommende halvsæson. Der er ingen tvivl om at Torben er den rigtige profil til jobbet i fællesskab med Stefan Vendelbo. Torben har en enorm erfaring som træner på øverste niveau og den ro og de kompetencer som han kommer til at bidrage med gør, at vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til at stå så stærkt som muligt til de kommende kvalifikationskampe.” Udtaler direktør Søren Willette Pedersen.

Det bliver 10 meget spændende kampe som venter forude, hvor det kræver en helstøbt holdindsats at sikre status som kvindeligahold. En opgave som Torben glæder sig til at skulle være med til at løfte.

“Jeg er glad for at kunne træde til i forhold til at hjælpe klubben. Det er en lidt ekstraordinær situation, som kræver vi står sammen og derfor er jeg glad for, at klubben har tillid til, at jeg kan bidrage i den kommende periode. Tidligere har jeg været cheftræner i klubben og føler jeg har udbygget mine kompetencer yderligere siden da. Derfor glæder jeg mig også meget til at skulle samarbejde med Stefan og den øvrige stab, i forhold til at sikre fortsat eksistensgrundlag i kvindeligaen.” Lyder det fra Torben Overgaard

Netop det store kendskab som er mellem Torben og klubben skal ses som en fordel.

Det er vigtigt at vi sikrer en glidende overgang i forhold til den nye konstellation. Det kommer til at kræve hårdt arbejde samt at sikre ro i truppen. Et trænerskifte er altid et stort skridt, men med Torben tilbage med den øvrige stab, er vi fortrøstningsfulde i forhold til, at det skifte kommer til at ske relativt let. Nu handler det om at få opbygget relationerne på kort tid og samtidig bygge videre på den stærke afslutning på sæsonen som vi havde før jul. Afslutter Søren Willette Pedersen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen

Nyhed

Lucas Agesen forlænger i Thisted FC

Nyhed

Frederik Olsen bliver ny assistent i Thisted FC