Thisted FC

2. Division

TFC Erhverv: Pokalkamp mod Silkeborg IF (VIGTIG INFORMATION)

OBS: Som medlem af TFC Erhverv skal du bekræfte dit ønske om at deltage til kampen mod Silkeborg IF i pokal. Hvis dette ikke sker overgår din billet til løssalg. Læs mere her!

Skrevet af:

ATT: Medlemmer af TFC Erhverv

Praktisk information i forhold til kampen mod Silkeborg IF i pokalturnering d. 27. september kl. 19.00.

Hvis du er medlem af TFC Erhverv og ønsker at overvære kampen mod Silkeborg IF, er det vigtigt, at du bekræfter dette til direktør Søren Pedersen på sp@thistedfc.simsoft.dk.

Hvis der ikke sker en bekræftelse inden d. 19/9 kl. 15.00 overgår dine billetter til løssalg blandt andre virksomheder/sponsorer i klubben, hvorefter du ikke længere kan gøre krav på din plads.

Det er vigtigt at pointere, at du ikke i første omgang har flere billetter tilgængelig end din medlemskab til erhvervsklubben udgør. Det betyder også at du ikke kan invitere gæster ind til denne kamp. Der henvises til løssalg i den forbindelse

Billetterne er forhåndsreserveret fra en start. Ønsker man at gøre brug af billetterne skal man skrive til Søren Pedersen på SP@thistedfc.simsoft.dk. Først når dette er gjort vil du være registeret til kampen. Deadline for at aktivere sine pladser i erhvervsklubben er d. 19. september kl. 15.00.

Er man ikke registreret inden da, overgår billetter til løssalg. Løssalg af billetter til erhvervsklubben vil foregå fra d. 20. september kl. 09.00.

VIGTIGT! Er du IKKE registreret inden deadline og dine billetter overgår til løssalg vil du ikke have mulighed for at få billetterne uden beregning.

HVIS DU HAR REGISTRERET DIG – MEN IKKE MØDER OP VIL DU BLIVE FAKTURERET 500 KRONER EX. MOMS PR. BILLET.

Grunden til dette er at vi afholder en omkostning pr. kuvert og derved undlader en eventuelt indtjening ved udeblivelse.

Billetprisen vil være 500 kr. ex. moms pr. billet i løssalg.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen