Thisted FC

2. Division

Cheftræner: En del af den her verden

I aften kl.19.00 møder Thisted FC igen Skive IK og efter en mindre god pointhøst er der pres på, siger cheftræner Daniel Kristensen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Det er en helt ny kamp, og der er med højest sandsynlighed udskiftning på mange pladser for begge hold. Der er nulstillet på ny, og vi kommer med selvtillid fra sidste sejr, og Skive IK kommer med sult over at skulle revanchere sig. Det bliver en tæt og nervepirrende kamp, hvor dem der er mest klar på dagen og klar til at investere i løb offensiv og defensiv vinder. Det bliver endnu en god test mod et rigtig rigtig fint fodboldhold, der har et godt koncept, som de har formået at starte godt op med, selvom de har haft stor udskiftning”, siger Daniel Kristensen.

Thisted FC ligger p.t. andensidst i tabellen, og derfor er tre point et must i aftenens lokalopgør.

“Der vil altid være pres på i en klub som Thisted FC med de traditioner, der har været. Vi skal bare huske, at vi er et andet sted end for nogle år siden og er i en ny fase. Vi er mere presset end i sidste weekend, og vi er bevidste om, at vi ikke har fået den ønsket start, vi har håbet på. Der er pres på, og det skal spillerne kunne stå i mod, acceptere og lære at leve i. 

Jeg er en kæmpe vinder, så det er klart, at det ikke gør mig glad, at vi har tabt fire i træk. i Jeg har det dog rolig med, at der er pres på, fordi jeg ved, at det er en del af den her verden, og det er uanset, om man spiller Superliga eller 2. Division. Jeg har prøvet mere modgang end det her som spiller, og nu står jeg på den anden side som træner, og vi skal se at få ændret tingene, og det skal vi gøre som et hold”, siger cheftræner, Daniel Kristensen.

Der er kampstart i aften kl. 19.00 på Sparekassen Thy Arena

Se også andre nyheder her

TFC TV

Derfor tror cheftræneren på overlevelse

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

Billeder Brabrand IF – Thisted FC

Nyhed

Fokus rettet mod FA2000