FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

๐— ๐—ผ๐—ป๐—ฎ ๐—ผ๐—ด ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ ๐˜‚๐—ฑ๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ถ๐—น ๐—ก๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ด๐˜‚๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—™รฆ๐—ฟรธ๐˜€๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ

To spillere fra Thisted Q er udtaget, den ene er Jensa Torolvsdottรญr som kom til klubben i januar 2023, og den anden er Mona Rasmusdottรญr som blev hentet til Thy til denne sรฆson.

Skrevet af:

Sanne Mortensen

๐— ๐—ผ๐—ป๐—ฎ ๐—ผ๐—ด ๐—๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ ๐˜‚๐—ฑ๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ถ๐—น ๐—ก๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ฎ๐—ด๐˜‚๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ ๐—™รฆ๐—ฟรธ๐˜€๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฑ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ด

Ligesom det danske landshold har den fรฆrรธske landstrรฆner Signe Pries udtaget 22 spillere der skal deltage i Nations League 2023.

To spillere fra Thisted Q er udtaget, den ene er Jensa Torolvsdottรญr som kom til klubben i januar 2023, og den anden er Mona Rasmusdottรญr som blev hentet til Thy til denne sรฆson.

Det fรฆrรธske landshold har 2 kampe pรฅ programmet, den fรธrste kamp er fredag d. 22 september hvor de mรธder Montenegro i Thorshavn, den anden kamp er tirsdag d. 26, september hvor de mรธder Cypern pรฅ Cypern.

Trรฆnerstab, spillertrup, ledelse og hele FC Thy-Thisted Q ร˜nsker Mona og Jensa tillykke med udtagelsen,
og รธnsker jer begge og resten af holdet held og lykke med jeres kampe๐Ÿ‘๐Ÿ‘โ˜บ๏ธ

.
๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—น ๐— ๐—ผ๐—ป๐—ฎ ๐—ฅ๐—ฎ๐˜€๐—บ๐˜‚๐˜€๐—ฑ๐—ผ๐˜๐˜รญ๐—ฟ๐Ÿ˜€
Samtidig vil vi ogsรฅ gerne byde velkommen til 22 รฅrige Mona Rasmusdottรญr som nu har vรฆret i klubben i 6 uger.

Mona er kommet til klubben fra den fรฆrรธske klub Vikingur, hun er en spiller der er kommet med godt humรธr og arbejder hรฅrdt pรฅ banen, og vi glรฆder os til at fรธlge hende og hendes udvikling bรฅde pรฅ trรฆningsbanen og til kampeโ˜บ๏ธ

๐—ง๐—ถ๐—น ๐—ธ๐—น๐˜‚๐—ฏ๐˜€๐—ธ๐—ถ๐—ณ๐˜๐—ฒ๐˜ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐˜รฆ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Jeg har valgt at skifte til FC Thy – Thisted Q, da jeg havde brug for at prรธve noget andet og for nye udfordringer.
Ogsรฅ havde jeg lyst til at prรธve at spille fodbold pรฅ et hรธjere niveau.

Trรฆningsmiljรธet og holdรฅnden i Thisted er virkelig god, og jeg synes, at Thisted er det rigtige sted for mig at udvikle mig som fodboldspiller.

Jeg er blevet taget supergodt imod og fรธler mig velkommen af alle her, og sรฅ er sammenholdet pรฅ holdet virkelig godt.

Jeg er rigtig spรฆndt pรฅ denne nye udfordring, og hรฅber at kunne hjรฆlpe holdet bรฅde pรฅ og udenfor banen

Se ogsรฅ andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC Elite

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC

Nyhed

Line (SK) vender hjem til Thy pรฅ en lejeaftale med Fortuna