FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

Ung keeper skriver kontrakt med FC THY – THISTED Q

Da jeg for første gang tog til Jylland for fire år siden og startede med at spille for FC Thy Piger tog min udvikling for alvor fart.

Skrevet af:

Ung keeper skriver kontrakt med FC THY – THISTED Q

Vi kan med stor glæde meddele at vores unge keeper Liva Petersson har skrevet med klubben

Efter flere år som keeper i FC Thy Piger har den kun 18 årige Liva Petersson valgt at blive i Thy

Liva kommer oprindelig fra Stenlille på Midtsjælland, men valgte at tage på Skyum Idrætsefterskole, hvor hun samtidig blev keeper i FC Thy Piger, efter Skyum har hun taget den 2-årige EUX Business i Thisted og har nu fået elevplads ved en af klubbens trofaste sponsorer Intersport Thisted.

Vi er glade for at have fået Liva fast med i vores ligatrup og vi kan allerede nu se en stor udvikling i hendes spil – vi er sikre på at vi i Liva har en keeper med et meget stort potentiale for fremtiden og ikke mindst, da hun samtidig er en arbejdsom fornuftig pige med begge ben på jorden der bare elsker at lytte og suge til sig i hverdagen  – vi er taknemmelige for at hun viser os den tillid til at vi kan fortsætte hendes spændende udvikling .

Liva er endnu engang blevet udtaget som keeper på U19 kvindelandsholdet, hvor hun sammen med resten af landsholdet skal afsted og spille 2 venskabskampe, mod henholdsvis England d. 20 september og Tyskland d. 23. september

Vi ønsker Liva og resten af holdet held og lykke med kampene og en rigtig god tur

 

Jeg er rigtigt glad for at have skrevet min første kontrakt med Fc Thy-Thisted Q.

Jeg har valgt at lave kontrakt med FC Thy-Thisted Q da jeg har fået muligheden og føler at det er et godt sted for mig at udvikle
mig som fodboldspiller og målmand, men også som person og holdspiller.

I FC Thy-Thisted Q er sammenholdet fantastisk godt, og derfor ser jeg frem til det at give den gas det næste halve år hvor jeg for alvor kan spille mig ind i truppen og gå fra at spille for FC Thy piger U 18 DM, til at blive en del at senior truppen hvor jeg kan fortsætte min udvikling.

Da jeg for første gang tog til Jylland for fire år siden og startede med at spille for FC Thy Piger tog min udvikling for alvor fart.
Min tid i FC Thy piger har gjort
at jeg er der hvor jeg er i dag og har gjort at jeg gerne vil blive i Thy og spille fodbold.

Overgangen fra ungdomsspiller til senior spiller har været helt fantastisk da optræningen de sidste par år samt træning af de
forskellige gode trænere har gjort at jeg føler mig godt klædt på til at blive en god del at liga-truppen.

Jeg håber på at kunne bidrage til et godt træningsmiljø, da min forudsætning altid er at give mig 100% og lære og udvikle mig så meget som overhoved muligt. Jeg nyder hver en dag på træningsbanen, og ser frem til en masse oplevelser og gode stunder med holdet, siger den unge keeper Liva Petersson.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC Elite

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC

Nyhed

Line (SK) vender hjem til Thy på en lejeaftale med Fortuna