Thisted FC

2. Division

Så vigtigt var det at komme i oprykningsspil

Både Mathias Myrthue og Christian Hørby er dybt enige om, at det var en forløsning at komme i oprykningsspil, og samtidig giver det mere ro på.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

Det var en utrolig forløsende 2. Påskedag, da det efter 0-0 blev fakta, at Thisted FC spiller med i det fine selskab resten af foråret.

“Det er enormt vigtigt både for os spillere og klubben, at vi har formået at komme i top 6 efter et skuffende efterår. Vi kan nu se frem mod 10 spændende kampe i slutspillet, hvor presset er væk og vi kan spille mere frit. Derudover skal vi bare ud at give den gas og fortsætte den udvikling vi har gang i”, siger Mathias Myrthue.

At spille med i top seks fjerner nedrykningsspøgelset og giver en række kampe, hvor udfordringerne bliver utrolig spændende og lærerrige.

“Jeg er først og fremmest glad for at vi fortjent, har spillet os med i det fine selskab, det giver noget ro og tro på tingene. Vi kan nu tillade os at bygge på vores eget spil og spille lidt mere frit. Men det er en forløsning”, siger Christian Hørby.

Thisted FC starter oprykningsspillet hjemme på Sparekassen Thy Arena lørdag kl. 14.30, hvor modstanderen er københavnske B.93. 

Køb din billet til kampen her 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning