FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

Islands spiller til FC Thy – Thisted Q

Jeg følte, at aftalen med FC Thy – Thisted Q var det bedste skridt for mig

Skrevet af:

Islands spiller til FC Thy – Thisted Q

Vi er i FC Thy – Thisted Q glade for at ha koblet den Islandske angriber Hulda Arnarsdottir til truppen efter at vores 2 angribere, Rikke Dybdahl er skifter til Fortuna Hjørring og Malene Sørensen er i lykkelige omstændigheder

 

Hulda er en aggressiv og hurtig spiller, som passer godt til vores spillestil. Hun er god i det høje pres på modstanderen og har en god teknik og god til at holde fast i bolden. Hun er god til at udnytte sin fart når hun truer modstandens bagrum og er med til at skabe chancer for holdet og også selv en god afslutter.

Hulda mangler at få hul på mål bylden, men skal nok komme til flere afslutninger, når samspillet med sine holdkammerater bliver endnu bedre.

Hun er faldet godt til i truppen og er meget vellidt, da hun altid er i godt humør og giver sig max. til træning.

Efter at have spillet i USA og Island, ønskede jeg at det næste skridt i min karriere skulle være at spille i Skandinavien. Jeg følte, at aftalen med FC Thy – Thisted Q var det bedste skridt for mig, fordi jeg kommer til at være en del af en ny gruppe med lovende spillere, samtidig med at jeg skal vænne mig til en ny spillestil og den danske kultur generelt.

Herudover er det også en mulighed for, at jeg kan vise mine fodbold kvaliteter frem og tilgå nye erfaringer ved at spille i et nyt miljø, samt en god liga som er i en positiv udvikling.

Jeg glæder mig til, og er motiveret for, at fÃ¥ mest muligt ud af min tid her i FC Thy – Thisted Q, siger Hulda Arnarsdottir

Se også andre nyheder her

Nyhed

FC Thy – Thisted Q lander aftale med analytiker

Nyhed

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med Mathilde Gaarn Hansen

Nyhed

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q