FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

FC Thy – Thisted Q lander aftale med analytiker

At vi tilknytter ham i denne rolle, er meget bevidst i forhold til vores strategi om at forsøge at kunne give et mere individuelt fokus til den enkelte spiller og her kan brugen af video være til stor nytte.

Skrevet af:

Sanne Mortensen

FC Thy – Thisted Q lander aftale med analytiker

Michael er en kæmpe fodboldnørd og kan uden tvivl blive en rigtig god sparringspartner til Stefan.

Da truppen mødte ind i mandags til sæsonens første træning, var der blandt andre et velkendt ansigt blandet mængden som nu laver comeback til klubben. Dette velkendte ansigt er den 30-årige Michael Lauridsen, som vender tilbage i en rolle som analytiker/assistenttræner.
Michael er en kæmpe fodboldnørd og kan uden tvivl blive en rigtig god sparringspartner til Stefan.
At vi tilknytter ham i denne rolle, er meget bevidst i forhold til vores strategi om at forsøge at kunne give et mere individuelt fokus til den enkelte spiller og her kan brugen af video være til stor nytte. Derudover vil han være med på træningsbanen og til kampene i et vist omfang også.

Han har nogle kompetencer, som bliver rigtig vigtige for det udviklingsmiljø vi ønsker at skabe for den enkelte spiller.

”Det er ingen hemmelighed at jeg ser det som et scoop at det er lykkes os at lande en aftale med Michael som assistent og analytiker, så vi får ham tilbage i klubben. Han kender størstedelen af vores trup gennem sit tidligere job som cheftræner for 2. holdet, han kender de andre stabsmedlemmer og vi har et godt samarbejde der strækker sig over flere år og klubber. Han har nogle kompetencer, som bliver rigtig vigtige for det udviklingsmiljø vi ønsker at skabe for den enkelte spiller, mens hans arbejde med analyse af vores kommende modstandere ligeledes er knivskarpt og af højeste kvalitet. Det bliver en vigtig brik for succes i den kommende sæson.” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen.

Truppen råder over mange dygtige og talentfulde spillere, der er klar til at arbejde hårdt.

”Jeg ser rigtig meget frem til at vende tilbage til FC Thy-Thisted Q. Det er en klub med ambitioner der samtidig prioriterer at skabe et talentudviklingsmiljø, hvilket har været vigtige faktorer for at jeg ser mig selv i dette projekt. Truppen råder over mange dygtige og talentfulde spillere, der er klar til at arbejde hårdt for at udvikle sig og det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af.” Udtaler Michael Lauridsen

Se også andre nyheder her

Nyhed

STOR opbakning til Thisted FC spinning 2024

Nyhed

Manden i motorrummet

Nyhed

Dygtig schweizisk spiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q