Thisted FC

2. Division

Bustamante stopper i Thisted FC 

Antonio Bustamante takker af for denne gang på Sparekassen Thy Arena med mange mindeværdige oplevelser i bagagen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Vi har det sidste halvandet år haft en rigtig dygtig spiller i Antonio. Vi kunne fra første træning se, at han havde nogle tekniske kvaliteter på et meget højt niveau. Dette har han kun bekræftet os i sidenhen, hvis vi så også ligger hans menneskelige og professionalisme oveni, så har vi været tilfredse med, at vi har kunne beholde ham i forholdsvis langtid.

Antonio er også en spiller vores unge drenge har kunnet se op til både på og udenfor banen. Antonio har altid mødte velforberedt op til kampe og træning, hvilket har været med til at højne baren i truppen.

Antonio har et brændende ønske om at spille på et så højt niveau som muligt og udvikle sig til at komme ind omkring det bolivianske landshold igen”, siger sportschef, Peter Bechamann. 

“Thisted har været en unik oplevelse for mig. Alle har været meget imødekommende fra start, og vi har delt nogle fantastiske øjeblikke. Min tid her er ved at være slut, men jeg vil for evigt være taknemmelig for ikke kun mine holdkammerater, men også for trænerstaben, og jeg ønsker dem alt det bedste i fremtiden”, siger Antonio Bustamante. 

Thisted FC ønsker Antonio held og lykke fremover og siger mange gange tak for indsatsen i den blåstribede trøje. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning