FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

Vibeke Andersen forlænger med FC Thy – Thisted Q

Min rolle på holdet har ændret sig en del i takt med, at jeg har fået mere og mere ansvar siger Vibeke Andersen

Skrevet af:

Vibeke Andersen forlænger med FC Thy – Thisted Q

Vi kan med stor glæde meddele at vores stortalent Vibeke Andersen har forlænget sit samarbejde med klubben

Med sine kun 20 år og 56 førsteholds kampe i seniorfodbolden i FC Thy – Thisted Q er Vibeke blevet en mere og mere vigtig stamspiller for holdet

Vibeke, er en meget talentfuld ung spiller og en spiller, som vi glæder os over at kunne fortsætte med at udvikle til næste niveau.
Hun er meget dynamisk, dygtig i spillet 1v1, god presspiller og har derudover et godt blik for at spille sine medspillere i gode positioner

Vibeke har også været og er inde omkring diverse landshold, tidligere har hun været med i 5 U17 landskampe, 10 U19 landskampe og indtil videre 4 U23 landskampe

Vi er utrolig stolte over fortsat at have Vibeke med i ligatruppen , da hun er en vigtig spiller for holdet og vi ved godt at vi her har at gøre med et kæmpetalent der er til låns, men vi nyder tiden og samarbejdet med hende og vil gøre alt for at fortsætte hendes positive udvikling.

Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at forlænge min kontrakt i FC Thy-Thisted Q.
Jeg har været rigtig glad for at være i Thisted de sidste 2 år, og jeg har haft en rigtig god overgang fra ungdom til senior, som har betydet meget for mig.

Min rolle på holdet har ændret sig en del i takt med, at jeg har fået mere og mere ansvar. Jeg tror på, at jeg det næste stykke tid kan fortsætte min udvikling i Thisted, og jeg håber, at jeg kan leve op til det ansvar, der følger med når man bliver en af de mere erfarne og etablerede spillere på et hold som vores.

Jeg glæder mig til at bidrage til holdets udvikling og håber og tror på nogle gode præstationer i den kommende sæson, siger Vibeke Andersen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC Elite

Nyhed

Generalforsamling i Thisted FC

Nyhed

Line (SK) vender hjem til Thy på en lejeaftale med Fortuna