FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med Mathilde Gaarn Hansen

Jeg ser meget frem til samarbejdet med alle i klubben og på banen

Skrevet af:

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med Mathilde Gaarn Hansen

Mathilde Gaarn Hansen gør comeback Thisted Q trøjen.

Vi har tidligere haft lejet Mathilde som oftest går under navnet ’Mulle’ fra Brøndby IF i en kortere periode. I mellemtiden har hun været forbi Kolding IF, men nu skifter hun altså på en permanent aftale til FC Thy – Thisted Q. Vi har siden første kontakt til Mathilde og hendes agent haft en god og konstruktiv dialog, så derfor glæder det os i klubben at hun nu har sat underskriften på en fast aftale.

Hun har trænet med siden i mandags og har efterladt et meget positiv indtryk af en spiller som stråler af motivation og stor spillelyst. Hendes fortrukne position på banen er omkring den centrale midtbane, hvor vi har haft en udfordring at løse, så det er et rigtig godt match for os.

Planen er hun hurtigst muligt flytter til Thisted by – så hun får de optimale betingelser for videre udvikling.

Hun virker topklar, motiveret og samt lynhurtigt faldet godt til blandt de andre i truppen.

At det er lykkes os at tilknytte Mulle til vores trup glæder mig rigtig meget. Hun er en spændende spiller som kan give os noget kreativitet på den centrale midtbane og forhåbentlig hjælpe os med at få sætte vores andre dygtige offensive spillere endnu bedre i scene. Hun passer rigtig godt ind i den lidt mere offensiv tænkende spillestil, vi vil forsøge at kigge ind i. Vi har haft fornøjelsen af Mulle tidligere, hvor hun dog var på vej tilbage efter en lang skades periode og desværre også oplevet et mindre tilbagefald her i klubben med skaden. Derfor må vi sige at vi aldrig fik udløst hendes fulde potentiale sidst hun var her. Jeg er helt sikkert på at det kommer vi til at lykkes med denne gang, vi har fit og skadefri spiller iblandt os nu – Hun virker topklar, motiveret og samt lynhurtigt faldet godt til blandt de andre i truppen. Jeg er overbevist om Mulle kan være med til at gøre en forskel for os i vores målsætning om at slutte i top-4 i efteråret.” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen

Jeg ser meget frem til samarbejdet med alle i klubben og på banen.

“Jeg er glad for at jeg har fået muligheden for at vende tilbage til FC Thy-Thisted Q. Klubbens spillere og stab har taget virkelig godt imod mig.
Jeg ser Thisted som en klub hvor vi kan udvikle os sammen som hold og også individuel. Jeg håber jeg kan være med til at styrke holdet både på og udenfor banen og glæder mig til at trække den blå/hvide TFC trøje over hovedet igen. 
Jeg ser meget frem til samarbejdet med alle i klubben og på banen” Udtaler Mathilde Gaarn Hansen

Se også andre nyheder her

Nyhed

Manden i motorrummet

Nyhed

Dygtig schweizisk spiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q

Nyhed

FC Thy – Thisted Q henter estisk landsholdsspiller til klubben